Nieuw Den Haag - Centrum

Inwoners en lokale ondernemers van stadsdeel Centrum, in de wijken: Centrum, Stationsbuurt, Schilderswijk, Groente- en Fruitmarkt, Transvaalkwartier, Zeeheldenkwartier, Archipelbuurt en Willemspark, voel je welkom om hier online gelijkgezinde mensen in de buurt te ontmoeten en gezamenlijk initiatieven te ontplooien. Samen leven en wonen in Nieuw Den Haag, hoe ziet dat er volgens jou uit? Durf eens te dromen?

Bruis je nu al van enthousiasme of wil je het samen met anderen gaan ontdekken? Heb je zelf ideeƫn of wil je meedenken, of misschien wil je evenementen organiseren binnen stadsdeel Centrum of jouw wijk, word dan lid van Nieuw Den Haag. Nadat je toegang hebt gekregen tot de ledenomgeving, kan je je online aanmelden voor jouw stadsdeel en/of een themagroep waar je affiniteit mee hebt.

Centrum
Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties