Thema 7

De mens mag weer centraal staan. Gezondheid en welzijn beginnen met een gezonde leefstijl. Dit bereik je onder andere door gezonde voeding, beweging, ontspanning en ‘voeding’ voor hart en ziel binnen een leven in verbinding met je medemens. Niet langer willen we dat het financiële voordeel van de farmaceutische industrie bepalend is, als symptoombestrijding in de behandeling van zieke mensen. Naast goed werkende medicatie hebben wij oog voor wat de natuur te bieden heeft aan kruiden, planten en alternatieve behandelmethoden. De menselijke relatie met de natuur zal herontdekt en hersteld moeten worden.

Binnen deze themagroep willen we een regionaal netwerk van integere zorgprofessionals realiseren. Bij dit regionale netwerk van zorgprofessionals gaat het om direct contact tussen patiënt en arts, zonder dat verzekeraars hierin een dominante rol spelen. Daarnaast willen we zorgcentra realiseren met regionale ziekenhuizen, op de gebieden van zowel lichamelijke als geestelijke gezondheidszorg en daarnaast EHBO regelen en partners voor regionale zorgverzekeringen. Voor heel specialistische zorg waarvoor de regio te weinig schaalgrootte heeft kan worden samengewerkt met andere regio’s.

Voel jij je geroepen om je in dit thema te verdiepen? Wil je samen met anderen bouwen aan een regionaal netwerk van zorgprofessionals? Word dan lid van Nieuw Den Haag. Nadat je toegang hebt gekregen tot de ledenomgeving, kan je je online aanmelden als deelnemer van deze en/of andere themagroepen.

Gezondheid en welzijn
Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties