Inwoners en lokale ondernemers van stadsdeel Loosduinen, in de wijken: Loosduinen, Kraayenstein, Kijkduin en Ockenburg, Bohemen en Meer en Bos en Waldeck. Voel je welkom om hier online gelijkgezinde mensen in de buurt te ontmoeten en gezamenlijk initiatieven te ontplooien. Samen leven en wonen in Nieuw Den Haag, hoe ziet dat er volgens jou uit? Durf eens te dromen?

Bruis je nu al van enthousiasme of wil je het samen met anderen gaan ontdekken? Heb je zelf ideeƫn of wil je meedenken, of misschien wil je evenementen organiseren binnen stadsdeel Loosduinen of jouw wijk, word dan lid van Nieuw Den Haag. Nadat je toegang hebt gekregen tot de ledenomgeving, kan je je online aanmelden voor jouw stadsdeel en/of een themagroep waar je affiniteit mee hebt.

Loosduinen
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments