Inwoners en lokale ondernemers uit Voorburg. Willen jullie vanuit Voorburg meebouwen en je eigen community hier vormgeven? Van harte welkom, dat kan want we doen het samen. Voel je welkom om hier online gelijkgezinde mensen uit jouw stad te ontmoeten en gezamenlijk initiatieven te ontplooien. Samen leven en wonen in Nieuw Voorburg, hoe ziet dat er volgens jou uit? Durf eens te dromen?

Bruis je nu al van enthousiasme of wil je het samen met anderen gaan ontdekken? Heb je zelf ideeƫn of wil je meedenken, of misschien wil je evenementen organiseren in Voorburg, word dan lid van Nieuw Den Haag en omstreken. Nadat je toegang hebt gekregen tot de ledenomgeving, kan je je online aanmelden voor jouw stad en/of een themagroep waar je affiniteit mee hebt.

Voorburg
Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties