Nieuw Den Haag - Verbinding en Bewust-Zijn - Vlinder
Domein 0

Binnen dit domein werken leden van Nieuw Den Haag samen aan bewustwording. Bewust-Zijn van wie jij in essentie bent, bewust-Zijn van die ander, bewust-Zijn in de wereld. Bewust-Zijn als voorwaarde om te kunnen bouwen aan een menswaardige samenleving op basis van onze kernwaarden.

Wij zijn allemaal producten van de ‘oude of huidige’ samenleving. Om de nieuwe samenleving te kunnen bouwen zullen wijzelf ook een transformatieproces moeten doorlopen en daarbij leren vertrouwen op onze innerlijke en gezamenlijke wijsheid.

Bruis je nu al van enthousiasme of wil je het samen met anderen gaan ontdekken? Heb je zelf ideeën of wil je meedenken, of misschien wil je evenementen organiseren rond dit thema, word dan lid van Nieuw Den Haag.

Mens 4.0
Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties