Inwoners en lokale ondernemers uit Zoetermeer. Willen jullie vanuit Zoetermeer meebouwen en je eigen community hier vormgeven? Van harte welkom, dat kan want we doen het samen. Voel je welkom om hier online gelijkgezinde mensen uit jouw stad te ontmoeten en gezamenlijk initiatieven te ontplooien. Samen leven en wonen in Nieuw Zoetermeer, hoe ziet dat er volgens jou uit? Durf eens te dromen?

Bruis je nu al van enthousiasme of wil je het samen met anderen gaan ontdekken? Heb je zelf ideeƫn of wil je meedenken, of misschien wil je evenementen organiseren in Zoetermeer, word dan lid van Nieuw Den Haag en omstreken. Nadat je toegang hebt gekregen tot de ledenomgeving, kan je je online aanmelden voor jouw stad en/of een themagroep waar je affiniteit mee hebt.

Zoetermeer
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments