Het onderwerp lééft. Er is behoefte aan autonome, lokale samenlevingen. De meeuw in het logo van Nieuw Den Haag stond al symbool voor vrijheid, autonomie  en zelfredzaamheid. Maar sinds de officiële oprichting van Nieuw Den Haag staat hij ook nog voor een vliegende start.
Wie had dat kunnen denken? Dat de inschrijvingen zo veelvuldig zouden binnenstromen na de bescheiden aankondiging van ons lanceringsevenement op zondag 4 september in grandcafé Utopie. Blij verrast, heel dankbaar en een beetje overweldigd waren we. Er was immers nauwelijks reclame gemaakt, we hadden de media nog niet gehaald en onze website was nog niet eens live. Toch zaten we binnen vijf dagen vol! (En konden we gelukkig extra plaatsen vrijmaken op de locatie.)
Ja dus! Er is echt behoefte aan het bouwen van een autonome, lokale samenleving. Het leeft! Ons Telegramkanaal zat ook in no time aan de ruim honderd volgers en toen kwam ook de pers. Straatnieuws Den Haag/Rotterdam zette Bob de Wit op de cover, liet Nieuw Den Haag aan het woord en plaatste het logo bovenaan de pagina. Dat logo met die zeemeeuw, die vliegt. Net zoals wij! Kom ook, doe mee, wees welkom.

Vliegende start
Abonneer
Laat het weten als er

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties