Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuw Den Haag | Lezing en workshop De nieuwe wereld begint bij jezelf – hoe pak je dat aan?

1 januari 1970 01:00

Lezing en workshop

Marloes Vis van Heemst en Arshad Shamsi nemen je alvast mee naar het jaar 2030 en leggen uit hoe wij met z’n allen kunnen co-creëren vanuit persoonlijke zinvinding. Schrijf je snel in voor onze lezing en workshop op zondag 16 oktober 14.00 – 17.00 uur.

Crisis, oorlog en verwarring. Waarom verkeert de wereld in deze staat? Waarom ‘moest’ dit gebeuren? En hoe maken wij de transitie naar de nieuwe wereld? Organisatiewetenschapper, auteur en ‘hoopverlener’ Marloes Vis van Heemst vertelt haar persoonlijke verhaal van de afgelopen twee jaar. Ze deelt haar visie op een nieuwe vorm van samenwerken: co-creatie vanuit persoonlijke zinvinding. De tijd van top-down voldoen aan verwachtingen van een ander is voorbij, transitie begint bij jezelf. Wat heeft ieder van ons te doen?

Eerste stap

Na de inspiratie van Marloes neemt Nieuw Den Haag kernteamlid Arshad Shamsi het stokje over. Met hem zetten we een eerste stap naar co-creatie vanuit persoonlijke zinvinding. We delen ons gevoel: wat doet de huidige situatie met jou? We maken een reis naar het jaar 2030. Hoe ziet straks onze mooie, nieuwe wereld eruit? En wat is jouw eerste stap? We sluiten af met een borrel waar je kunt verbinden met mensen die eenzelfde soort thema willen oppakken als jij.

Sprekers

Marloes Vis van Heemst uit Boskoop is – een eigenwijze – organisatiewetenschapper en schreef twee boeken: ‘Idealen in uitvoering’ en ‘De boom in met je idealen’. Deze zijn ter plekke verkrijgbaar. Arshad Shamsi uit Scheveningen is kernteamlid van Nieuw Den Haag en mede-oprichter van MyCells, het communicatienetwerk dat lokale, regionale en landelijke initiatieven verbindt die ten dienste staan van welzijn van mens, dier en natuur. MyCells is een partner van Nieuw Den Haag.

13.45 Inloop
14.00 Lezing
15.00 Pauze
15.10 Workshop
16.30 Borrel
17.00 Einde

Geef je snel op via [email protected] en geef aan of je lid bent.  Je ontvangt dan een betaallink.

Leden van Nieuw Den Haag: € 9,50.
Niet-leden: € 13,50.

Locatie: Utopie, Waldeck Pyrmontkade 116, Den Haag

Nieuw Den Haag | Lezing en workshop De nieuwe wereld begint bij jezelf – hoe pak je dat aan?

Gegevens

Datum:
1 januari 1970
Tijd:
01:00
Evenement Tags: