Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuw Den Haag | openingsevent met Bob de Wit over Society 4.0

1 januari 1970 01:00

Yes, het is zover! Zondag 4 september om 14.00 uur is de lancering van Nieuw Den Haag in Grandcafé Utopie. Een feestelijke borrel met een lezing van niemand minder dan visionair en inspirational speaker Bob de Wit en voormalig Visa-topman Roel Wolfert van Society 4.0.
Op zondagmiddag 4 september vieren we de start van Nieuw Den Haag en de ontwikkeling richting een regionale en zelfredzame samenleving. Een bijzonder moment. Nieuw Den Haag wil zoveel mogelijk inwoners en ondernemers en andere initiatieven bij elkaar brengen. Daarom is de coöperatieve vereniging Nieuw Den Haag en omstreken opgericht en geven we dit feestje.
Wil jij ook meer zelfvoorzienend, autonoom en lokaal zelfredzaam leven? Het kan. Wat ons betreft staan natuur, welzijn en de menselijke maat centraal. Oh, en laat je niet misleiden door onze naam, want omliggende plaatsen als Rijswijk Voorburg, Leidschendam, Pijnacker, Nootdorp, Wassenaar, Voorschoten en Zoetermeer horen wat ons betreft erbij!

Als Nieuw Den Haag laten wij ons inspireren door de internationale bestseller Society 4.0 van Bob de Wit, hoogleraar strategisch leiderschap aan de Nyenrode Business Universiteit. Bob en Roel hebben de coöperatieve vereniging Society 4.0 opgericht, waarmee wij en andere regio’s ons verbinden om een burgersamenleving vorm te geven. Beide heren delen op 4 september hun nieuwste inzichten, live in Grandcafé Utopie, ontmoetingsruimte voor idealisten. Mis dit niet!

Zin in inspiratie en enthousiasme van gelijkgestemden uit jouw omgeving? Wees meer dan welkom en schrijf je alvast in zodat je straks als eerste tickets kan bestellen.

Programma

14:00 Inloop onder muzikale begeleiding van gitarist Remco Hooijkaas
14:15 Opening door Nieuw Den Haag
14:30 Interactieve lezing Bob de Wit en Roel Wolfert
16:00 Netwerkborrel
17.00 Einde

Extra’s

Je kunt direct lid worden van Nieuw Den Haag, je boek laten signeren door Bob de Wit en kennismaken met mensen die net zoals jij het graag anders zien.

Tickets
Voorinschrijving is gestopt.

Kosten: € 25,00 inclusief lezing, 2 consumpties, hapjes en muziek.

 

Nieuw Den Haag | openingsevent met Bob de Wit over Society 4.0

Gegevens

Datum:
1 januari 1970
Tijd:
01:00
Evenement Tags: