Introductie Plasma Technologie

Dit evenement is georganiseerd op initiatief van Serena Jansen, lid van Nieuw Den Haag. Onze gast en spreker is Ilonka van den Ancker. Ilonka bestudeert de Keshe Plasma Technologie tot in detail. Haar kennis deelt zij in begrijpelijke taal met hen die hier voor open staan. Op basis van deze kennis en inzichten werkt Timo Boudewijn in hun Lumion Creations Lab aan units die met de Plasma Technologie werken. 

De Keshe Foundation is een onafhankelijke, non-profit en niet-religieuze organisatie opgericht door nucleair ingenieur Mehran Tavakoli Keshe. Zijn doel is om nieuwe wetenschappelijke technologieën te ontwikkelen, waarmee oplossingen worden gevonden voor grote wereldwijde problemen zoals hongersnood, watertekort, gebrek aan elektrische stroomvoorziening en ziekte. 

We gaan kennismaken met de mogelijkheden van Plasma Technologie volgens Keshe. Plasma Technologie werkt met de bouwstenen van het universum. Hierdoor kun je alles bij de bron aanpakken en veranderen en is het een prachtige technologie voor het opbouwen van een nieuwe samenleving. Doordat je met de bouwstenen van het universum werkt en alles dat wij kennen uit die bouwstenen bestaat ben je letterlijk in de keuken van het universum werkzaam. Je kunt dus ALLES hiermee aanpassen, veranderen en nieuw maken.

Plasma technologie werkt o.a. met GaNS en dat is letterlijk gematerialiseerde energie. GaNS staat voor gas in nano staat. Dit is een vaste poederachtige substantie die een enorm krachtig energieveld heeft en werkt met de basis bouwstenen van het leven: koolstof, waterstof, stikstof en zuurstof. Met GaNS kun je het zelfgenezend vermogen optimaliseren ter ondersteuning van herstel van ziekte.  Je kunt goedkoper autorijden, een eigen medbed maken, goedkoper tot gratis energie gebruiken, vervuilde grond en water reinigen, planten en gewassen versterken en parasietvrij maken en opbrengsten verhogen, land en tuinbouw terugzetten naar oerzaad en varkens- en vogelgriep genezen. En meer! 

Wat ga je leren?

  1. Wat is plasma technologie
  2. Wie is Merhan Keshe en de Keshe foundation
  3. Wat kan plasma en GaNS voor je betekenen?
  4. De mogelijkheden met GaNS
  5. Je maakt kennis met de  cup of life en hoe deze werkt

Alvast een eerste indruk

https://lumioncreations.nl/kind-kenniszoeker-workshops/

https://lumioncreations.nl/wat-is-gans/

https://lumioncreations.nl/lumion-creations-lab/

Programma:

Inloop13:00 uur
Aanvang programma13:30 uur
Pauze14:15 uur
Vervolg programma14:30 uur
Einde17:00 uur

Aanmelden en reserveren

Je kan je plek definitief reserveren door je betaling te voldoen via iDEAL. Klik hiervoor op onderstaande buttons 

Ben jij lid van de Coöperatie Nieuw den Haag, dan hebben we een speciaal tarief voor jou, je betaalt dan € 17,50,- per persoon. Voor NIET LEDEN van Nieuw Den Haag geldt het standaard tarief voor deze introductie van € 25,- per persoon. We verwachten veel gasten, dus wacht niet te lang met je reservering. Helaas maar VOL=VOL


Meld je via e-mail aan voor dit evenement via [email protected] o.v.v. je naam, of je lid bent van Nieuw Den Haag en in het onderwerp: NDH 9 december Plasmatechnologie.

Adres:

Grand Café Utopie
Waldeck Pyrmontkade 116, Den Haag