Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WORKSHOP “MENS 4.0: EENHEID VANUIT ÉÉN-ZIJN” | De Rozengaard in Groenekan

1 januari 1970 01:00

Weekend workshop Mens 4.0 inclusief overnachting

Deze workshop wordt vanuit Sociëty 4.0 georganiseerd en is vooral gericht op leden van Society 4.0 regio’s die met Mens 4.0 aan de slag willen. Een deel van het kernteam NDH zal deelnemen aan deze weekend workshop. Inmiddels is komend weekend (10-11 sept 2022) volgeboekt.

Binnenkort volgt de datum voor de mensen die nu al op de reservelijst staan. Je kan je voor de volgende keer nog steeds aanmelden! Volg daarvoor de link naar One cooperating in Unity.

Society 4.0 bouwt aan een nieuwe, bottom-up samenleving, voorbij die van het industriële tijdperk 3.0—een enorme verandering. Maar allemaal zijn we tientallen jaren ‘opgevoed’ met 3.0 en de sporen daarvan in ons karakter en gedrag verdwijnen niet zomaar. Hoe voorkom je dat ego, macht, status, geld, wantrouwen, vooroordelen enz. (ook binnen Society 4.0) de gezonde ontwikkeling toch weer gaat frustreren? Een nieuwe samenleving vraagt om een nieuwe mens: een dubbele transformatie. Je kunt niet eerst een nieuwe mens maken en die dan een nieuwe samenleving laten bouwen. Mens 4.0 groeit in de praktijk van het bouwen. Het helpt daarbij een gezamenlijk oriëntatiepunt te hebben en de taal en cultuur te ontwikkelen om hierover met elkaar in gesprek te kunnen blijven en zelf mee aan de slag te kunnen. ONE wil dit proces ondersteunen en biedt aan het gesprek te verrijken met inzichten en ervaringen vanuit de bahá’í-visie.

 

 

 

WORKSHOP “MENS 4.0: EENHEID VANUIT ÉÉN-ZIJN” | De Rozengaard in Groenekan

Gegevens

Datum:
1 januari 1970
Tijd:
01:00
Evenement Tags: