Als Society 4.0 zijn we elke dag bezig met het professionaliseren van onze dienstverlening voor regio’s en potentiële partners en vrijwilligers in de 9 domeinen en uiteraard de betrokken mensen en geïnteresseerden in een betere wereld.

Dit platform biedt jou de mogelijkheid om elkaar in de regio, lokaal of zelfs landelijk te vinden. Samen werken aan mooie en positieve initiatieven voor welzijn en een menswaardige samenleving.

Een landelijk Noodcommunicatienetwerk “IS DAT WEL IETS VOOR MIJ, DIE NOODCOMMUNICATIE?”

Er is een fantastische kans om op een zelfvoorzienend perceel in de buurt van Den Haag een voorbeeld van een nieuwe aarde te creëren. Doe je met ons mee?

Free Spirits Community heeft jouw support nodig om dit te realiseren. Het terrein is al helemaal zelfvoorzienend, dus we kunnen direct aan de slag met vier concepten.

In We Are Pioneers Magazine laten we zien dat we als mensheid invloed hebben op de richting waarin onze samenleving beweegt. Ónze richting is naar een wereld die is gebaseerd op positiviteit, liefde, vrijheid, gezondheid en overvloed.

Het doel van Florijn is om naast de Euro een extra geldstroom te genereren, waardoor de omzet en liquiditeit van bedrijven wordt vergroot en de koopkracht van consumenten wordt versterkt. Florijn-netwerk biedt bedrijven (en op termijn waarschijnlijk ook consumenten) rentevrij krediet. Dit kan de kapitaalschaarste binnen het midden- en kleinbedrijf oplossen en dus enorme positieve gevolgen voor de reële economie hebben. Florijnen blijven namelijk binnen het netwerk circuleren, terwijl Euro’s in de vorm van rente naar de banken verdwijnen.